Verkkokaupan perustaminen

Mietitkö verkkokaupan perustamista? Nyt verkkokauppa helposti ja edullisesti meiltä. Tarjoamme suosituimmat verkkokauppa-alustat ’avaimet käteen’ -periaatteella, alk. 850 € + 8,25 €/kk.

PS Verkkokauppa

PS Verkkokauppa on PrestaShop alustalle tehty verkkokauppa. PrestaShop verkkokauppa-alusta on erittäin suosittu ja se on suunniteltu puhtaasti verkkokauppa-alustaksi, siihen pystyy myös lisäämään staattisia sivuja ja blogin. Esimerkissä on verkkokauppa vaateliikkeelle.

PS Verkkokauppa, alk. 850 € + 8,25 €/kk

WPWoo Verkkokauppa, alk. 850 € + 8,25 €/kk

WPWoo Verkkokauppa

WPWoo Verkkokauppa on WordPress plus WooCommerce verkkokauppa –lisäosa eli kotisivut, jossa on verkkokauppa.  WooCommerce on ehdottomasti suosituin verkkokauppa-alusta. Esimerkissä on sivusto ravintolalle, jossa on etusivu, lounas- ja a la carte –listat ja verkkokauppa kotiinkuljetuksella.

Mietitkö verkkokaupan perustamista kivijalkamyymälän rinnalle?

Monikanavainen myynti eli verkkokauppa ja kivijalkamyymälä tukevat toisiaan:

  • Verkkokauppa tarjoaa kivijalkamyymälälle mahdollisuuden kohdata asiakas verkossa.
  • Verkkokauppa on perinteisiä kotisivuja parempi mainos kivijalkamyymälälle, koska siellä esitellään myytäviä tuotteita.
  • Riippumatta siitä minkälaisia tuotteita etsitään, tietoa tuotteista ja niiden hinnoista etsitään ensisijaisesti internetistä ja suurimmaksi osaksi mobiililaitteilla.
  • Verkkokauppa tuo kivijalkamyymälään enemmän asiakkaita ja toisaalta verkkokauppa mahdollistaa valtakunnallisen myynnin.

Verkkokauppojen hinnat sisältää verkkokaupan asennuksen palvelimelle, perusasetusten tekemisen, toiveidesi mukaisen ulkoasun räätälöinnin joko ilmaiseen tai maksulliseen teemaan, maksukanavien ja toimitustapojen integroinnin ja käyttöopastuksen. Lisäpalveluina tarjoamme tuotteiden luomista kauppaan ja ylläpitopalvelua.

Kuukausihintaan sisältyy mm. verkkotunnus eli domain, webhotelli ja sähköposti omalla verkkotunnuksella! Eli kaikki mitä tarvitset yrityksen kotisivujen perustamiseen – kätevästi samasta paikasta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää 040-527 5187 tai info@clicknethosting.com.