WEBHOTELLIT

Webhotellit parhailla ominaisuuksilla, suurella levytilalla ja liikennekapasiteetilla

Luotettava Webhotelli

 

Webhotelli –palvelumme on edullinen vaihtoehto kotisivuille ja sähköpostille. Luotettavat webhotelli -pakettimme soveltuvat niin yksityisille, yhdistyksille kuin yrityksillekin.

Webhotelli –palveluissamme on aina kotisivutila, oma verkkotunnus, sähköposti omalla verkkotunnuksella, yli 300 sovellusta, varmuuskopiointi ja SSL –salaus (https).

Valikoimastamme löydät neljä valmista webhotelli –pakettia. Webhotellit eroavat toisistaan lähinnä käyttötarkoituksen mukaan, vertaa tärkeimpiä ominaisuuksia alla olevan taulukon avulla. Ominaisuudet -osiosta löydät kaikki yksityikohdat selitettyinä.

Single & Multi » yksityisille, perheille, yhdistyksille, pienille yrityksille

Business & Business+ » yrityspaketit isolla levytilalla ja liikenteellä

Valitse sopiva webhotelli valikoimastamme tai ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Teemme myös räätälöityjä webhotellipaketteja tarpeen mukaan. Voimme esimerkiksi asentaa WordPress :in valmiiksi webhotelliisi niin pääset helposti tekemään kotisivujasi ( = WordPress Webhotelli ).

Webhotelli -vaihtoehdot

Webhotellien tärkeimmät ominaisuudet Single Multi Business Business
Plus
Raid-10 SSD levytila (8x nopeampi kuin SATA) 2GB 5GB 10 GB 50GB
Kuukausittainen liikenne 40GB 100GB 200GB 1000GB
Ilmainen verkkotunnus
Verkkotunnusten määrä 1 5 50 Rajaton
Sähköpostitilien määrä (Spam Free) 1 5 50 Rajaton
MySQL tietokantoja 1 5 50 Rajaton
Softaculous asentaja (300+ sovellusta sis. WordPress)
Varmuuskopiointi
Hinnat
sis. alv 24%
4.08
kuukaudessa
Tilaa
6.58
kuukaudessa
Tilaa
8.25
kuukaudessa
Tilaa
14.92
kuukaudessa
Tilaa
cPanel-webhotelli

Hallintapaneeli

Webhotelleissamme hallintapaneelina on cPanel. cPanelilla voit hallinnoida palveluita yhdestä helppokäyttöisestä käyttöliittymästä.

Ilmainen verkkotunnus webhotelliin

Verkkotunnus

Kaikki webhotellimme sisältävät yhden vapaa valintaisen ilmaisen verkkotunnuksen seuraavista ylätason domaineista: FI, COM, NET, BIZ, EU, INFO, ORG, US, RU, NAME ja MOBI.

Webhotelli sähköpostilla

Sähköposti

SMTP sähköpostipalvelin tukee POP3 ja IMAP protokollia. Voit käyttää joko webmailia tai hakea sähköpostit tietokoneesi tai puhelimesi sovellukseen.

Softaculous-sovellusasentaja

Sovellukset

Softaculous asentajalla yli 300 sovellusta! Top 12 sovellukset: WordPress, AbanteCart, PrestaShop, Joomla, phpBB, SMF, Magento, WHMCS, MyBB, CubeCart ja PHP-Fusion.

Varmuuskopioitu webhotelli

Varmuuskopiointi

Ajantasainen varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä asioista muistaa. Otamme varmuuskopion päivittäin ja viikoittain, joten verkkosivujesi tiedot on turvassa.

SSL-salaus ilmaiseksi

SSL salaus

Voit asentaa ilmaisen Let's Encrypt SSL sertifikaatin cPanelista tai ostaa oman Comodo Positive SSL sertifikaatin edulliseen hintaan. Google suosittelee SSL –salausta kaikille sivustoille.

Ominaisuudet

Hämmästyttävät ominaisuudet - katso & vertaa!

Yleistä

Yleistä

Single Multi Business Business
Plus
Ilmainen sivuston siirto
14pv tyytyväisyystakuu
99,9% online takuu
Varmuuskopiointi
Softaculous -sovellusasentaja
Ilmainen "Let's Encrypt" SSL sertifikaatti
Private Comodo Positive SSL sertifikaatti 15 €/v 15 €/v 15 €/v 15 €/v
 • Ilmainen verkkosivuston siirto

  Tarjoamme ilmaisen nettisivujen siirron ja siirrämme kaikki tiedostosi sisältäen kuvat, tietokannat, sähköpostin, jne. jos sinulla on nettisivut jollain toisella palveluntuottajalla ja joita hallinnoidaan cPanelilla.

  Jos sinusta tuntuu, että kotisivujen siirto palveluntuottajalta toiselle on monimutkainen prosessi, se ei saisi kuitenkaan estää sinua löytämästä parempaa verkkopalvelujen tuottajaa verkkosivuillesi. Me teemme siirron puolestasi ilman katkosta verkkosivuillasi, jolloin asiakkaasi tai hakukoneet eivät edes huomaa siirrosta.

  Ilmaisen verkkosivujen siirtopalvelun kanssa sinun ei tarvitse huolehtia varmuuskopioista, ajoituksesta tai mistään muustakaan. Huolehdimme kaikesta puolestasi!

 • 14pv tyytyväisyystakuu

  Jos et ole tyytyväinen palveluihimme niin hyvitämme rahasi 14 päivän tyytyväisyystakuuna ilman kysymyksiä.

  Katso lisätiedot ja hyvitysehdot Sopimusehdot sivultamme.

 • 99,9% online takuu

  Mielestämme sinun tulee saada palvelusi, josta maksat, tai emme ole ansainneet rahojasi. Kaikki palvelinpalvelut tulevat 99,9% käytettävyysaikatakuulla. Jos sivullasi on enemmän häiriöaikaa kuin taattu 99,9% käytettävyysaika niin annamme hyvitystä!

  Katso lisätiedot ja hyvitysehdot Palvelutasosopimus sivultamme.

 • Varmuuskopiointi

  Ajantasainen varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä asioista muistaa. Otamme täydellisen varmuuskopion päivittäin ja viikoittain, joten voit olla varma, että verkkosivujesi tiedot on turvassa meidän kanssamme. Voimme palauttaa täydellisen tai osittaisen varmuuskopion verkkosivustasi pyynnöstäsi milloin tahansa. Säilytämme varmuuskopiot turvallisesti.

  Lisäksi voit myös itse varmuuskopioida verkkosivusi käyttäen sisäänrakennettua toiminnallisuutta, joka tulee jokaisen 'web hosting' paketin mukana. Voit helposti varmuuskopioida nettisivustosi tiedostot vain muutamalla painalluksella cPanel hallinnointityökalusta. Voit myös ladata verkkosivusi varmuuskopiot koneellesi, jolloin sinulla on välitön pääsy niihin.

 • SOFTACULOUS - "Yhden painalluksen" automaattinen sovellusasentaja

  cPanel WebhotelliMaailmanlaajuisesti suosittu sovellusasentaja Softaculous on ensisijainen vaihtoehto useimmille 'web hosting' yrityksille. Yli 300 sovelluksen ja helppokäyttöisyyden johdosta se on ideaali sovellusasentaja sinunkin php projekteillesi.

  Top 12 sovellukset: WordPress, AbanteCart, PrestaShop, Joomla, phpBB, SMF, Magento, WHMCS, MyBB, CubeCart ja PHP-Fusion.

  Todella nopeana minkä tahansa scriptin asentajana se kykenee muun muassa tuomaan dataa ja asentamaan scriptejä omasta tai tuomaan ja asentamaan niitä muista asentajista ja ylläpitämään niitä. Tässä vasta vain muutamia syitä miksi sinun tulisi valita Softaculous.

  Laajasta sovellusvalikoimasta löytyy sovellus lähes kaikkiin tarpeisiin. Arvostelujen, suosituimmuusjärjestysten ja demojen avulla löydät helposti tarvitsemasi sovellukset. Softaculous on integroitu cPaneliin, se tekee kaiken tiedostojen kopioinnista tietokantojen luontiin ja näin helpottaa elämääsi. Sovellusten päivitykset tulevat automaattisesti saataville ja siten parantavat tietoturvallisuutta. Liittymällä Softaculousin käyttäjäksi, hallinnoit verkkosivustojasi helposti!

 • SSL sertifikaatti

  Transport Layer Security (TLS), aiemmin tunnettu nimellä Secure Sockets Layer (SSL), on salausprotokolla, jolla voidaan suojata Internet-sovellusten tietoliikenne IP-verkkojen yli. Se on nykyisin yksi tavallisimpia tapoja suojata tietoliikennettä. Tavallisin TLS:n käyttötapa on suojata WWW-sivujen siirtoa HTTPS-protokollalla. Voit asentaa ilmaisen 'Let's Encrypt' SSL sertifikaatin cPanelista tai ostaa oman Comodo Positive SSL sertifikaatin kauttamme edulliseen hintaan.