Yritystiedot


 

Click NetHosting Oy

Y-tunnus: 2762702-2
ALV-tunnus: FI27627022

Tavolantie 825
09430 Saukkola

Myynti ja asiakaspalvelu: info@clicknethosting.com
Tekninentuki: support@clicknethosting.com

Puhelin: 040-5275187


 

Esittely

Olemme vuonna 2016 perustettu suomalainen internet -verkkopalveluja ja liikkeenjohdonkonsultointia tuottava yritys. Tarjoamme verkkotunnuksia, palvelinratkaisuja ja kotisivu/verkkokauppa -suunnittelupalveluja yksityisille kuluttajille, yhdistyksille ja pk-yrityksille. Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta meillä on 20 vuoden kokemus kansainvälisestä korkean teknologian yritysliiketoiminnasta ja vahva tietokonealan insinööriosaaminen. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas laadukkaiden ja kustannustehokkaiden palveluiden kautta.


 

Maailmanluokan hosting -palveluita

Tuotamme hosting -palvelut maailmanluokan sertifioiduista konesaleista serveriluokan palvelimilla. Jotta pystymme takaamaan nopeuden ja varmuuden, palvelinratkaisumme tulevat serveriluokan SAS & RAID1-10 kiintolevyillä ja jopa 48GB keskusmuistilla. Kaikki tämä kustannustehokkailla hinnoilla!


 

Lupauksemme

Takaamme verkkosivustollesi 99,9% käytettävyysajan joka kuukausi. Palvelutasosopimuksessamme (SLA) lupaamme, että verkkosivustosi toimii ongelmitta tai muussa tapauksessa annamme hyvitystä.


 

Palvelujen laatu on prioriteettimme!