Miksi valita meidät?


 

Mahtavat ominaisuudet

Kaikki palvelumme sisältävät mielenkiintoisia, käyttökelpoisia ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka auttavat ylittämään vaativimmatkin odotukset verkkopalveluista. Seuraamme jatkuvasti kehitystä ja tarjoamme sinulle parasta mitä on tarjolla (esim. Softaculous)!


 

14pv tyytyväisyystakuu

14pv tyytyväisyystakuu todistaa kuinka luotettavia olemme. Jos et ole tyytyväinen webhotelli -palveluihimme niin hyvitämme rahasi 14 päivän tyytyväisyystakuuna ilman kysymyksiä.


 

99,9% online takuu

Hosting -palveluihimme (palvelinpalveluihimme) annamme 99,9% käytettävyysaika palvelutasosopimuksen, koska luotamme palveliemme toiminnallisuuteen. Jos sivullasi on enemmän häiriöaikaa kuin taattu 99,9% käytettävyysaika niin annamme hyvitystä!


 

Asiakaspalvelu

Luotettavuus on ehdottoman tärkeää siksi tarjoamme asiakkaillemme vain parasta. Olkoon se sitten myynnissä tai tukitoimissa niin pidämme huolen siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme. Tyytyväiset asiakkaat ovat liiketoiminnan elinehto!


 

Ilmainen verkkosivuston siirto

Tarjoamme ilmaisen nettisivujen siirron jos sinulla on jo nettisivut jollain toisella palveluntuottajalla ja joita hallinnoidaan cPanel:lla. Me teemme siirron puolestasi ilman katkosta verkkosivuillasi, jolloin asiakkaasi tai hakukoneet eivät edes huomaa siirrosta. Ilmaisen verkkosivujen siirtopalvelun kanssa sinun ei tarvitse huolehtia varmuuskopioista, ajoituksesta tai mistään muustakaan. Huolehdimme kaikesta puolestasi!


 

Laadukkaat, luotettavat & kilpailukykyiset verkkopalvelut juuri sinulle!