PALVELIMET

Hosting -palvelu WordPress

Verkkotunnusta ja kotisivuja varten tarvitset internet palvelimen tai palvelintilaa eli hosting -palvelun. Meiltä saat luotettavat webhotellit, virtuaalipalvelimet (VPS = Virtual Private Server) ja erillispalvelimet (dedicated server). Hyväksytyn webhotelli -tilauksen jälkeen saat välittömästi tunnukset sähköpostiisi ja hosting -palvelu on käytettävissä - voit aloitta kotisivujen tekemisen vaikka heti.

Autamme mielellämme hosting -paketin valinnassa ja tilaamisessa tai teemme sen halutessasi puolestasi.

Maailmanluokan laitteisto

Tuotamme hosting -palvelut maailmanluokan sertifioiduista konesaleista serveriluokan palvelimilla. Jotta pystymme takaamaan nopeuden ja varmuuden, palvelinratkaisumme tulevat serveriluokan SAS & RAID10 tallennusmuistilla ja jopa 48GB keskusmuistilla.

247

24/7 Valvonta

Meillä on palvelimissa 24/7 valvonta palautuksella, ei ainoastaan laitteistolle vaan myös palvelimen ohjelmistolle. Voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että verkkosivusi on turvassa meillä.

99,9% Käytettävyysaika

Hosting -palveluihimme (palvelinpalveluihimme) annamme 99,9% käytettävyysaika palvelutasosopimuksen, koska luotamme palveliemme toiminnallisuuteen. Takaamme verkkosivustollesi 99,9% käytettävyysajan joka kuukausi. 

Varmuuskopiointi

Ajantasainen varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä asioista muistaa. Otamme täydellisen varmuuskopion päivittäin ja viikoittain, joten voit olla varma, että verkkosivujesi tiedot on turvassa meidän kanssamme. Voimme palauttaa täydellisen tai osittaisen varmuuskopion verkkosivustasi pyynnöstäsi milloin tahansa. Säilytämme varmuuskopiot turvallisesti.

Lisäksi voit myös itse varmuuskopioida verkkosivusi käyttäen palvelimen varmuuskopiointi toiminnallisuutta, joka tulee jokaisen 'web hosting' paketin mukana. Voit varmuuskopioida nettisivustosi tiedostot vain muutamalla klikkauksella cPanel hallinnointityökalusta. Voit myös ladata verkkosivusi varmuuskopiot koneellesi, jolloin sinulla on välitön pääsy niihin.

Varmuuskopiointi - kotisivut - webmail
Sähköpostipalvelin

Ilmainen verkkosivuston siirto

Tarjoamme ilmaisen nettisivujen siirron ja siirrämme kaikki tiedostosi sisältäen kuvat, tietokannat, sähköpostin, jne. jos sinulla on nettisivut jollain toisella palveluntuottajalla ja joita hallinnoidaan cPanelilla. Voimme siirtää myös verkkotunnuksesi, jotta voit hallita kaikkia verkkotuotteita samasta paikasta!

Softaculous

Asenna yli 300 ohjelmaa, myös WordPress, muutamassa sekunnissa Softaculous asentajalla. 1-KLIKKAUKSEN asennuksella voit toteuttaa CMS (Content Management System) pohjaisen sivuston muutamissa sekunneissa ja Softaculous hoitaa ylläpidon.

Top 12 sovellukset: WordPress, AbanteCart, PrestaShop, Joomla, phpBB, SMF, Magento, WHMCS, MyBB, CubeCart and PHP-Fusion.

Hosting -palvelu - cPanel - Softaculous
SSL sertifikaatti - Yrityskotisivut

SSL sertifikaatti

Transport Layer Security (TLS), aiemmin tunnettu nimellä Secure Sockets Layer (SSL), on salausprotokolla, jolla suojataan Internet-sovellusten tietoliikenne IP-verkkojen yli. Se on nykyisin yksi tavallisimpia tapoja suojata tietoliikennettä. Tavallisin TLS:n käyttötapa on suojata WWW-sivujen siirtoa HTTPS-protokollalla. Voit asentaa ilmaisen 'Let's Encrypt' SSL sertifikaatin cPanelista tai ostaa oman Comodo Positive SSL sertifikaatin kauttamme edulliseen hintaan.